4ª Escola d'estiu de glosa d'Espolla (Girona)

Imatge inserida 1

Durant 4 dies Espolla acollirà la
4a Escola dEstiu de Glosa
Avui sobre el període dinscripció daquesta proposta de formació que té la glosa com a recurs pedagògic i lúdic

Ja shan obert les inscripcions de lEscola d’Estiu de Glosa organitzada per quart any consecutiu per lassociació de foment del glosat Cor de Carxofa, lAssociació Cultural La Fraternal i lAjuntament d’Espolla. El programa de lescola ofereix als alumnes classes dedicades a laprenentatge de la improvisació, segons diferents nivells, i també activitats lúdiques i participatives, sempre dins de lampli món de la glosa. A més a més, es poden escollir diferents itineraris segons els interessos de cadascú: treballar la didàctica de la cançó improvisada (primària i secundària), lacompanyament musical de la glosa o bé la creació poètica. Enguany, leix temàtic que farà de fil conductor de les jornades seran els garrotins.
Lescola es farà al poble dEspolla i les dates escollides són del 14 al 18 de juliol, dia en què sorganitza la 13a Trobada de Cantadors en el municipi. És per aquest motiu que es duu a terme en aquests dies i aquesta població, ja que els alumnes poden gaudir alhora del curs i de totes les activitats glosadores que es fan durant tota la setmana a Espolla.
LEscola compta amb el reconeixement i el suport del Departament dEnsenyament de la Generalitat de Catalunya i del Campus de Cultura Popular del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.
Per a més informació sobre programa, horaris, professorat, inscripcions, allotjament, àpats i qualsevol dubte que us plantegeu, podeu consultar la pàgina web de l’escola o bé escriviu a escolaestiuglosa@cordecarxofa.cat.

Moltes gràcies pel vostre interès.